Beneficii

Secretul apisLEX

De ce este apisLEX o aplicatie performanta? Este cat se poate de simplu. Dezvoltatorii si managerii care lucreaza la acest proiect au peste 29 de ani experienta in dezvoltarea de aplicatii pentru avocatii din Marea Britanie.

apisLEX este un soft complex construit special pentru a rezolva nevoile avocatilor din Romania. In afara de functionalitatile standard necesare oricarui flux de lucru din domeniul juridic, noi venim in plus cu posibilitatea de personalizare.

Chiar ne laudam ca apisLEX este o aplicatie 100% personalizabila. Este cat se poate de clar ca fiecare organizatie, mare sau mica, are particularitatile ei. Avand in vedere experienta noastra internationala ca dezvoltatori, in sprijinul acestui aspect, am construit o aplicatie modulara care sa poate fi modificata usor. A personaliza simplu un program software inseamna, pe scurt, costuri mici pentru client la implementare.

Sincronizare automata cu Portalul Instantelor

apisLEX se sincronizeaza automat cu Portalul Instantelor extragand datele dosarelor direct din website. Nu le mai introduci manual.

Rapoarte personalizate

Modulul de rapoarte este construit in asa fel incat sa poti extrage din aplicatie orice fel de date care au intre ele o conexiune logica. Astfel, toate deciziile de management vor fi bazate pe argumente cu cifre si procente care analizeaza activitatea dintr-o anumita perioada.

Suport de calitate

Cloud Busiess Solutions pune mult accent pe calitatea serviciilor si pe relatia dintre companie si clienti. De aceea, fiecare client premium al nostru beneficiza de un account manager care sa va ocupa prioritar de toate cerintele acelui client.

Agenda electronica a avocatului

Aplicatia apisLEX functioneaza ca o agenda. Utilizatorii isi pot planifica activitatile zilnice, pot face programari, pot folosi calendarul ca un reminder. Termenele din instanta sunt de asemenea importate automat. Calendarul poate fi folosit si pentru supravegherea facturilor restante sau a contractelor care expira.

Management dosare

Toate dosarele în lucru pot fi gestionate foarte usor cu aplicatia apisLEX. Informatiile din dosare sunt importate automat din Portalul Instantelor si manevrate prin intermediul apisLEX.

Gestionare contracte

apisLEX gestioneaza, monitorizeaza si organizeaza toate contractele incheiate. Intocmirea unui contract se poate face extrem de rapid. Toti clientii vor fi extrem de multumiti de calitatea si rapiditatea serviciilor.

Serviciu facturare

Modulul de facturare si incasari nu numai ca tine evidenta platilor facute de clienti, dar si simplifica intocmirea facturilor fiscale si a facturilor proforme. Fiecare client poate fi facturat in doar cateva secunde, doar folosind aplicatia apisLEX.

Monitorizare pontaj

Centralizarea tuturor orelor lucrate de fiecare avocat duce la o evaluare precisa a fortei de munca din firma. Cu ajutorul modulului de pontaj nu vor mai exista ore pierdute de lucru.

Productie documente

Cu ajutorul modulului de productie documente, avocatii pot completa documente in cateva secunde. Toate documentele generate de aplicatie pot fi deschise cu programe pentru text sau pentru imagini.

Generare rapoarte

Avocatul poate primi rapoarte periodice, prin email, cu privire la orice aspect care il priveste. Rapoartele pot fi exportate din apisLEX in Excel, CSV sau PDF si pot fi folosite pentru a lua decizii corecte si informate de management care vor ajuta business-ul sa evolueze.

Sistem notificări

apisLEX trimite automat notificari pentru termenele si sedintele la care trebuie sa participe fiecare avocat. Riscul de a rata o intalnire sau de a intarzia la un eveniment se reduce.

Sincronizare cu adresa de email

apisLEX se sincronizeaza cu orice serviciu de email si integreaza toate informatiile necesare direct din casuta electronica. Comunicarile virtuale cu clientii raman organizate in arhiva aplicatiei apisLEX.

Sincronizare cu portal.just.ro

Termenele din instanta sunt afisate automat in calendar dupa ce aplicatia se sincronizeaza cu Portalul Instantelor. La cerere, se pot seta alerte pentru utilizatori. De exemplu, avocatii pot sa solicite sa fie notificati cu 3 zile inainte de un termen stabilit.