Despre noi

Garantia calitatii

apisLEX, o solutie garantata de certificarile obtinute de echipa de specialisti a Cloud Business Solutions

Serviciile promovate de Cloud Business Solutions, compania care dezvolta aplicatia apisLEX, se află de 29 de ani pe piața mondiala de profil. Cu o experienta de peste doua decenii in dezvoltarea si implementarea de solutii software de business, la ora actuala, aplicatiile CBS sunt utilizate în toate colturile lumii de peste 800 de companii. Peste 8.000 de utilizatori din tari diferite beneficiaza de serviciile Cloud Business Solutions. Cloud Business Solutions este Microsoft Gold Partner.

DE CE SUNTEM AICI

Pentru ca avem o solutie cu adevarat utila

Dupa 26 de ani de dezvoltare de programe software in Marea Britanie pentru avocatii englezi, specialistii Cloud Business Solutions au aniversat anul trecut trei ani si pe piata din Romania. Aplicatia apisLEX, dezvoltata special pentru sistemul juridic din Romania, este un soft performant care garanteaza flexibilitate, mobilitate si siguranta datelor.

In ultimii ani, in spatiul occidental, a folosi un soft pentru avocati e devenit optiunea fireasca in ceea ce priveste profesionistii independenti, cabinetele specializate sau casele de avocatura. In timp ce, in Marea Britanie, companiile care livreaza solutii software pentru avocati si-au facut deja asociatie, in Romania, lucrurile se desfasoara mai lent, insa in aceeasi directie.

In ceea ce priveste avocatii din Romania, lucrurile devin mai interesante pe masura ce li se dezvaluie noile orizonturi pe care le creeaza un astfel de program. Aplicatii precum softul pentru avocati apisLEX usureaza si simplifica munca de birou in cabinetele de avocatura. Prin reducerea timpului alocat organizarii dosarelor, facturarii, managementului clientilor si al contractelor, fiecare avocat castiga timp pretios pe care il poate “reinvesti” in noi clienti sau in studierea dosarelor.

Lsat test taker lsat cheating online help lsat online taker pay someone to take lsat | Remove News Article