Calendar

Calendarul apisLEX

Cu ajutorul calendarului apisLEX, angajatii si managementul pot programa evenimente si pot urmari situatia pontajului.

Aplicatia apisLEX functioneaza ca o agenda. Utilizatorii isi pot planifica activitatile zilnice, pot face programari, pot folosi calendarul ca un reminder. Termenele din instanta sunt de asemenea importate automat, astfel incat riscul de a uita de un astfel de eveniment devine zero. De asemenea, calendarul poate fi folosit si pentru supravegherea facturilor restante sau a contractelor care expira.

Termenele din instanta sunt afisate automat in calendar dupa ce aplicatia se sincronizeaza cu Portalul Instantelor.

Orice eveniment sau task trecut in calendar poate genera o alerta specifica pentru un anume utilizator sau pentru un grup de utilizatori.

Concediile sunt de asemenea importante. Stabilirea lor din timp precum si faptul ca toata lumea cunoaste planificarea duce la o mai buna organizare a timpului la birou.

Notificari programate

Cu ajutorul calendarului, toti utilizatorii pot seta remindere pe email si pot fi anuntati de fiecare data cand trebuie sa indeplineasca un task sau sa participe la o intalnire, conferinta sau termen. Ai asistenta de birou la orice ora, oriunde te-ai afla, cu precizie de ceas elvetian.

Termenele din instanta

Termenele din instanta se importa automat in calendar. Astfel, utilizatorii scapa de agende, hartii, excel-uri  si mai ales scapa de a cauta incontinuu pe site-urile  instantelor. Calendarul apisLEX se sincronizeaza automat cu Portalul Instantelor si extrage datele.

Planificarea zilnica

Avocatii pot folosi calendarul si ca o agenda personala unde isi pot planifica toate activitatile zilnice de birou. Datele din calendar pot fi vizibile pentru toti utilizatorii sau doar pentru unii sau numai individual. Cu apisLEX poti seta drepturi de acces.

100% siguranta cu apisLEX

Stim ca avocatii lucreaza cu informatii strict confidentiale. Noi, dezvoltatorii apisLEX, respectam acest lucru. De aceea, am creat apisLEX ca o aplicatie cu un nivel ridicat de securitate in care datele clientilor sunt 100% protejate. Exact ca datele din e-mail-ul Google au Yahoo. Cloud Business Solutions, compania care dezvolta apisLEX, este certificata pentru trei standarde ISO si este, de asemenea, Microsoft Gold Partner. Datele sunt salvate periodic, backup-ul asigurând continuitatea activitatii.