Clienti si contracte

Gestionarea contractelor. Nimic mai simplu

apisLEX gestioneaza, monitorizeaza si organizeaza toate contractele incheiate. Intocmirea unui contract se poate face in doar cateva secunde si fiecare client va fi impresionat de rapiditatea serviciilor.

Cunoasterea in detaliu a situatiei clientilor dintr-un cabinet de avocatura este vitala pentru evolutia business-ului. Cu apisLEX ai o baza de date a tuturor clientilor din urma precum si a tuturor lead-urilor in prospectare. Stii exact cati dintre clienti platesc, ce sume si oricand poti face o situatie financiara a lunii curente. Fiecare client inregistrat in aplicatie poate primi atribute conform specificatiilor de modelare a aplicatiei.

De exemplu, un utilizator avocat poate vedea exact ce dosar este legat de unul dintre clientii sai, care este istoricul comunicarii dintre firma de avocatura si acest client (email si comunicari verbale), toate datele de contact necesare si orice alte detalii relevante.

Contracte generate automat

apisLEX te ajuta sa generezi contracte in cateva secunde. Programul foloseste sabloane prestabilite pe care le populeaza in cateva secunde cu informatiile deja introduse in aplicatie. Tu trebuie doar sa dai print.

Evidenta precisa

Cu apisLEX poti tine evidenta la virgula a clientelor si a contractelor in desfasurare. Ai toate informatiile la doar un click distanta. Fie ca esti la calculator sau esti in deplasare si ai acces doar la mobil sau tableta.

Agenda comuna

Baza de date a clientilor trece atat de usor de la un utilizator la altul. Fie ca vorbim despre schimbari de atributii sau plecari din companie, conturile clientilor raman la dispozitia tuturor, fara a afecta bunul mers al business-ului.

100% siguranta cu apisLEX

Stim ca avocatii lucreaza cu informatii strict confidentiale. Noi, dezvoltatorii apisLEX, respectam acest lucru. De aceea, am creat apisLEX ca o aplicatie cu un nivel ridicat de securitate in care datele clientilor sunt 100% protejate. Exact ca datele din e-mail-ul Google au Yahoo. Cloud Business Solutions, compania care dezvolta apisLEX este certificata pentru trei standarde ISO si este, de asemenea, Microsoft Gold Partner. Datele sunt salvate periodic, backup-ul asigurând continuitatea activitatii.