Dashboard

Un tablou de bord 100% personalizabil

Toti parametrii pe care vrei sa ii monitorizezi se afla in acelasi loc. Urmaresti totul in timp real de pe calculator, laptop, mobil sau tableta.

Dashboard-ul apisLEX afiseaza pentru utilizator toti parametrii de care are nevoie pentru a urmari cu precizie situatia dosarelor in lucru, a clientilor si a activitatilor din cabinet. In functie de rolul asignat si de nivelul de acces, fiecare utilizator are acces la anumite rapoarte care rezulta din datele introduse in aplicatie.

Aceste rapoarte prezinta sintetizat concluzii de business vitale pentru cresterea afacerii. De exemplu, un manager poate vizualiza date importante legate de productivitate, totalul incasarilor, facturi de recuperat, clienti noi, previziuni financiare pentru urmatoarele luni, avocatii cu activitate profitabila etc.

Istoric pontaj

Tot istoricul orelor lucrate si a activitatilor prestate se pastreaza in apisLEX. Astfel, munca fiecarui avocat poate fi valorificata conform datelor reale.

Suport tehnic

Oferim suport tehnic de calitate. Problemele clientilor sunt si ale noastre si le tratam in consecinta. Mizam pe viteza de raspuns si solutionare.

Posibilitati nelimitate

Pentru ca aplicatia apisLEX a fost construita pentru a fi personalizata in functie de cerinte, ea este un model ideal pentru companiile in continua dezvoltare.

100% siguranta cu apisLEX

Stim ca avocatii lucreaza cu informatii strict confidentiale. Noi, dezvoltatorii apisLEX, respectam acest lucru. De aceea, am creat apisLEX ca o aplicatie cu un nivel ridicat de securitate in care datele clientilor sunt 100% protejate. Exact ca datele din e-mail-ul Google au Yahoo. Cloud Business Solutions, compania care dezvolta apisLEX este certificata pentru trei standarde ISO si este, de asemenea, Microsoft Gold Partner. Datele sunt salvate periodic, backup-ul asigurand continuitatea activitatii.