Facturi si incasari

Castigi timp cu facturarea automata

Modulul de facturare si incasari nu numai ca tine evidenta platilor facute de clienti, dar si simplifica intocmirea facturilor. Fiecare client poate fi facturat in doar cateva secunde, doar folosind aplicatia apisLEX.

apisLEX are un modul avansat de facturare care poate calcula zilnic situatia banilor incasati si a emiterii de documente de plata. Aplicatia poate calcula valoarea facturilor in functie de tariful orar, de tariful global, de activitatea prestata de tipul abonamentului si de felul platii (integral sau transe).

Toate informatiile legate de incasari si plati sunt disponibile tuturor utilizatorilor care au drept de vizualizare si pot fi urmarite cu mare usurinta de catre management si de catre departamentele direct interesate.

Emiterea de proforme este un element cheie in activitatile de contabilitate din cabinetele de avocatura. Astfel, cu ajutorul apisLEX, se pot emite atat facturi proforme, cat si fiscale. Toate aceste documente sunt tinute in evidenta.

Documentele trimise catre client cum ar fi facturile pot fi insotite de un raport detaliat asupra activitatilor taxate de catre cabinet.

Managementul platilor

Incasarile sunt inregistrate la nivel de factura, acestea putand fi usor monitorizate prin rapoarte si grafice de analiza.  Un manger poate fi informat in timp real cu privire la fluxul de fonduri din companie.

Rapoarte de bilant

Cu ajutorul modului de facturare si incasari plati, nu numai ca emiti facturi extrem de repede, ci tii si o evidenta exacta a banilor care intra si ies din firma. Poti construi rapoarte care sa iti arate situatia la zi.

Alerta facturi

Poti seta alerte si notificari care sa instiinteze utilizatorul sau managerul ca exista facturi cu restante, ca s-au facut plati sau ca s-au incasat anumite sume. Aceste notificari pot fi trimise prin email.

100% siguranta cu apisLEX

Stim ca avocatii lucreaza cu informatii strict confidentiale. Noi, dezvoltatorii apisLEX, respectam acest lucru. De aceea, am creat apisLEX ca o aplicatie cu un nivel ridicat de securitate in care datele clientilor sunt 100% protejate. Exact ca datele din e-mail-ul Google au Yahoo. Cloud Business Solutions, compania care dezvolta apisLEX este certificata pentru trei standarde ISO si este, de asemenea, Microsoft Gold Partner. Datele sunt salvate periodic, backup-ul asigurând continuitatea activității.