Instanta

apisLEX este asistentul perfect in instanta

Atunci cand ai zeci de procese pe an si nu iti mai vezi capul de treburi, apisLEX este cel mai bun asistent al tau. Pe computer, mobil sau tableta, aplicatia are grija sa nu iti scape nimic din activitatea procesuala.

apisLEX se integreaza automat cu Portalul Instantelor. Am creat aceasta functionalitate special pentru a veni in ajutorul avocatilor care nu isi mai vad capul de treburi si pentru care ar fi o adevarata corvoada daca ar trebui sa introduca manual datele dosarului in aplicatie. Apesi butonul de sincronizare si toate datele din portal se transfera in aplicatia apisLEX.

Informatiile din dosarul inscris pe Portalul Instantelor cu privire la data, locatia, stadiul sau rezolutia pot fi ulterior regasite in aplicatia apisLEX.

Cunosti la milimetru situatia la zi a termenelor si a dosarelor. Ai drept de editare si poti fi informat cu precizie maxima cu privire la activitatile viitoare.

Mai mult, cu ajutorul integrarii cu functia calendar si cea de notificare, vei fi instiintat cu privire la data termenelor. Daca vrei, poti seta si o alerta care sa te anunte prin email cu privire la termenele programate intr-o perioada data.

Procese automate

Nu trebuie sa mai dai “refresh” pe Portalul Instantelor. Acum, aplicatia apisLEX se sincronizeaza automat si te anunta atunci cand ai un termen programat. Nu trebuie sa mai introduci manual date in aplicatie.

Ordine in dosare

Cu aplicatia apisLEX ai ordine in dosare fara sa iti umpli biroul de hartii. Daca deschizi entitatea “Dosare” din aplicatie gasesti acolo tot – parti implicate, date termene, descriere, clientul, datele clientului, toate emailurile catre client etc.

Notificari

Pentru ca vorbim de sincronizare automata cu Portalul Instantelor, noi ne-am gandit sa iti usuram treaba si mai mult. In loc sa intri de fiecare data sa vezi datele sincronizate, te putem ajuta sa fii notificat cu privire la anumite date sinconizate.

100% siguranta cu apisLEX

Stim ca avocatii lucreaza cu informatii strict confidentiale. Noi, dezvoltatorii apisLEX, respectam acest lucru. De aceea, am creat apisLEX ca o aplicatie cu un nivel ridicat de securitate in care datele clientilor sunt 100% protejate. Exact ca datele din e-mail-ul Google au Yahoo. Mai mult, Cloud Business Solutions, compania care dezvolta apisLEX este certificata pentru trei standarde ISO si este, de asemenea, Microsoft Gold Partner. Datele sunt salvate periodic, backup-ul asigurand continuitatea activitatii.