Managementul documentelor

Stocare & template-uri de documente

Cu ajutorul acestui modul, avocatii pot completa documente in cateva secunde. Toate documentele generate de aplicatie pot fi deschise cu programe pentru text sau pentru imagini.

apisLEX asigura functionalitati complete de salvare, istoric, control, fluxuri de aprobare şi raportare. Accesul la documente se face in functie de politica de securitate a organizatiei si se poate adapta la nevoile firmei. Documentele se anexeaza entitatilor create in aplicatie. Aceasta organizare mentine o ordine ireprosabila si facil de urmarit.

apisLEX permite si inregistrarea de template-uri. Orice utilizator poate crea sabloane de documente pe care sa le utilizeze ulterior in activitatea curenta. Aceste sabloane pot fi publice pentru mai multi utilizatori si se completeaza automat sau de mana atunci cand situatia o impune.

Orice format de document

Cu apisLEX ai acces la toate cele mai importante extensii de documente, fie ca vorbim despre documente word, tabele excel, pdf-uri sau imagini. Orice document poate fi incarcat in aplicatie si ulterior anexat unui client sau dosar.

Automatizarea documentelor

Esenta apisLEX sta in eliminarea timpului pierdut cu actiuni repetitive de birou. Pe scurt, cu aplicatia apisLEX nu introduci nicio informatie de doua ori. Orice informatie introdusa o data va putea fi folosita de sute sau mii de ori ulterior.

Atasament e-mail

Toate documentele stocate in aplicatie pot fi atasate e-mailului direct din sistem, daca exista sincronizare cu adresa de e-mail. Astfel, oriunde ati fi, aveti acces la toata libraria de documente personale pe care le poti atasa dupa bunul plac emailurilor trimise.

100% siguranta cu apisLEX

Stim ca avocatii lucreaza cu informatii strict confidentiale. Noi, dezvoltatorii apisLEX, respectam acest lucru. De aceea, am creat apisLEX ca o aplicatie cu un nivel ridicat de securitate in care datele clientilor sunt 100% protejate. Exact ca datele din e-mail-ul Google au Yahoo. Cloud Business Solutions, compania care dezvolta apisLEX, este certificata pentru trei standarde ISO si este, de asemenea, Microsoft Gold Partner. Datele sunt salvate periodic, backup-ul asigurând continuitatea activitatii.