Pontaj

Organizare exceptionala cu sistemul de pontaj

Avocatii pot inregistra activitatile derulate pentru fiecare client, contract, proiect sau dosar in parte. Acestea pot fi monitorizate foarte usor cu ajutorul filtrelor disponibile in lista pontajelor sau cu ajutorul rapoartelor de activitate.

Centralizarea tuturor datelor si a orelor lucrate de fiecare avocat in parte duce la o evaluare precisa a fortei de munca din firma. Cu ajutorul modulului de pontaj nu vor mai exista ore pierdute de lucru. Modulul de pontaj este folositor atat managementului cat si fiecarui avocat in parte.

Cu ajutorul acestui sistem se pot masura parametri de business precum eficienta sau performanta. De asemenea, tot cu ajutorul acestui modul se pot centraliza si orele de consultanta.

Istoric pontaj

Tot istoricul orelor lucrate si a activitatilor prestate se pastreaza in apisLEX. Astfel, munca fiecarui avocat poate fi valorificata conform datelor reale. Organizarea unui sistem de pontaj este o actiune de management responsabila.

Rapoarte Pontaj

Orele pontate se organizeaza in rapoarte colective sau individuale astfel incat se pot  face comparatii intre perioade sau intre utilizatori. Managementul poate evalua cu precizie orele lucrate, iar avocatii pot sa isi tina usor evidenta.

Facturare cu ajutorul pontajului

Atunci cand pontajul este folosit pentru a contabiliza orele de consultanta, tot cu ajutorul acestui sistem, se poate factura clientul, fara a mai introduce toate datele de mana. apisLEX reduce considerabil timpul pierdut cu birocratia.

100% siguranta cu apisLEX

Stim ca avocatii lucreaza cu informatii strict confidentiale. Noi, dezvoltatorii apisLEX, respectam acest lucru. De aceea, am creat apisLEX ca o aplicatie cu un nivel ridicat de securitate in care datele clientilor sunt 100% protejate. Exact ca datele din e-mail-ul Google au Yahoo. Cloud Business Solutions, compania care dezvolta apisLEX este certificata pentru trei standarde ISO si este, de asemenea, Microsoft Gold Partner. Datele sunt salvate periodic, backup-ul asigurând continuitatea activității.