Rapoarte si management

Modul de raportare

Avocatul poate primi rapoarte periodice, prin email, cu privire la orice aspect care il intereseaza. Rapoartele pot fi exportate din aplicatie in Excel, CSV sau PDF si pot fi folosite pentru a lua decizii corecte si informate de management.

apisLEX este prevazuta cu un modul special de raportare care poate fi personalizat in functie de cererea clientilor. Stim ca fiecare firma de avocatura are particularitatile ei. De aceea, oferim, la cerere, in urma specificatiilor, o suma de rapoarte care sa masoare performanta avocatilor conform criteriilor managementului.

Astfel, utilizatorii cu drepturi vor putea vizualiza rapoarte privind tariful mediu orar practicat, durată medie de incasare, statistici per avocat si client. Rapoartele se modifica in timp real tinand cont de orice noua data introdusa de utilizatori.

Cu ajutorul acestui modul, utilizatorii pot obtine un management facil al clientilor, contractelor si dosarelor, cu posibilitatea de a regasi rapid informatia necesara. Pe scurt, apisLEX are rol si de soft CRM pentru firmele de avocatura.

Managerii beneficiaza de acces rapid si in timp real la informatii complete privind elementele performante sau neperformante din firma.

Rapoarte personalizabile

Rapoartele pentru managment sunt personlizabile astfel incat orice manager poate urmari exact cifrele care il intereseaza, in functie de perticularitatile companiei. Rapoartele au si ele filtre de utilizatori pe care se pot stabili drepturi de vizualizare in functie de pozitia din companie.

Notificari Rapoarte

In functie de ce doreste fiecare utilizator care are acces la modulul de rapoarte, apisLEX poate trimite notificari atunci cand valorile dintr-un raport nu ating sau au depasit un parametru impus initial. Astfel ca nici nu trebuie sa accesezi aplicatia ca sa vezi o fluctuatie notabila.

Grafice

Rapoartele extrase din aplicatia apisLEX nu sunt doar o suma de cifre si calcule in tabel. Aplicatia aseaza rezultatele rapoartelor in grafice colorate astfel incat sa poata fi urmarite toate datele de catre oricine supervizeaza aceste rezultate. Lucrurile complicate pot deveni nefolositoare.

100% siguranta cu apisLEX

Stim ca avocatii lucreaza cu informatii strict confidentiale. Noi, dezvoltatorii apisLEX, respectam acest lucru. De aceea, am creat apisLEX ca o aplicatie cu un nivel ridicat de securitate in care datele clientilor sunt 100% protejate. Exact ca datele din e-mail-ul Google au Yahoo. Cloud Business Solutions, compania care dezvolta apisLEX, este certificata pentru trei standarde ISO si este, de asemenea, Microsoft Gold Partner.  Datele sunt salvate periodic, backup-ul asigurând continuitatea activitatii.