Sincronizare cu adresa de email

Toate emailurile intr-un singur loc

apisLEX se sincronizeaza cu orice serviciu de email si integreaza toate informatiile necesare direct din casuta electronica. Astfel, toate comunicarile virtuale cu clientii raman organizate in arhiva aplicatiei.

Pe scurt, primesti si trimiti mailuri direct in aplicatie, pastrand adresa de email. Adica, un utilizator, sa zicem cu adresa de email ion.popescu@popescusiasociatii.ro nu va trebui sa isi acceseze inbox-ul din Outlook. El o poate deschide direct din apisLEX si poate trimite de acolo orice email. La fel, poate urmari direct in aplicatie emailurile primite. De ce este convenabil asa? Pentru ca mailurile se vor lega automat de numele clientilor si implicit de numele dosarului lasand in urma un istoric al conversatiilor extrem de relevant.

Doar click pe un dosar si vezi exact tot ce s-a discutat prin email cu toti cei implicati. Mai mult, deschizand email-ul direct din aplicatie poti atasa documente direct din aceeasi fereastra si, mai mult, poti crea template-uri de email (mesaj asemenator pentru o suita de destinatari, dar cu date personalizate pentru fiecare cum ar fi numele destinatarului, adresa, numarul de telefon etc).

Toate e-mail-urile in acelasi loc

apisLEX este o aplicatie complexa care nu numai ca iti permite sa faci sincronizari cu adresa de e-mail, ci si iti permite sa faci sincronizare cu toate conturile de e-mail pe care le folosesti, fie ca vorbim de Outlook, Gmail, Yahoo sau orice altceva.

Sincronizare cu Google Calendar

Aplicatia apisLEX nu numai ca permite sincronizarea cu e-mail-ul de la Google, dar se integreaza si cu Google Calendar. Aceasta integrare este extrem de utila pentru ca transfera datele intalnirilor si evenimentelor stabilite anterior in Calendar.

E-mail asignat

Toate e-mail-urile primite pot fi asignate unui contract. Astfel, toate comunicarile dintre avocat si client sunt anexate entitatii contract. In acest fel, indiferent cat de multi clienti are un avocat, el va avea intotdeauna, pentru fiecare, o baza de date care va contine toate comunicarile dintre cei doi.

100% siguranta cu apisLEX

Stim ca avocatii lucreaza cu informatii strict confidentiale. Noi, dezvoltatorii apisLEX, respectam acest lucru. De aceea, am creat apisLEX ca o aplicatie cu un nivel ridicat de securitate in care datele clientilor sunt 100% protejate. Exact ca datele din e-mail-ul Google au Yahoo. Cloud Business Solutions, compania care dezvolta apisLEX, este certificata pentru trei standarde ISO si este, de asemenea, Microsoft Gold Partner. Datele sunt salvate periodic, backup-ul asigurând continuitatea activitatii.